استراتژی بازاریابی دیجیتال برای پیروزی در رقابت آنلاین ...

اگر قصد دارید کسبوکار آنلاین خود را گسترش دهید، باید 1 استراتژی بازاریابی دیجیتال داشته باشید.
استراتژی بازاریابی دیجیتال به شما کمک میکند که ترافیک ارزشمند بیشتری به صفحات خود هدایت کرده و بدین ترتیب قدرت تبدیل مخاطبین به مشتریان را در کسب و کارتان افزایش دهید.
استراتژیهای فراوانی در این زمینه وجود دارند و گاهی ممکن هست اولویتبندی آنها به امری طاقتفرسا تبدیل گردد.
بازاریابانی که به دنبال انتخاب بهترین استراتژی بازاریابی دیجیتال می باشند باید پیش از این کار تجارت، محصول و اطلاعات دموگرافیک مشتریان خود را به خوبی بشناسند تا بتوانند استراتژی موثری برای کسبوکارشان برگزینند.
در نتایج جدیدی که از مصاحبه با بیش از ۲۰۰ رهبر بازاریابی در جهان به دست آمده است، استراتژی و برنامهریزی دیجیتال یکی از چهار مهارت برتر در بازاریابی موفق معرفی شده هست.
استراتژی بازاریابی دیجیتال چیست؟
به عبارت ساده، استراتژی 1 برنامه عملیاتی برای رسیدن به 1 یا چند هدف مطلوب هست.
به مجموعه اقداماتی که به کمک ابزارهای دیجیتال به شما برای دستیابی به اهدافتان در زمینه تجارت و کسبوکار کمک کند نیز استراتژی بازاریابی دیجیتال میگویند.
برای داشتن 1 کسبوکار موفق، موضوعی که اهمیت بیشتری از نوع بازاریابی دارد این هست که آیا رویکردتان مطابق برند شما و پیام آن میباشد یا خیر.
از این جهت شما باید 1 کمپین مؤثر در کسبوکار خود ایجاد کنید.
کمپین بازاریابی دیجیتال چیست؟
توجه داشته باشید که استراتژی بازاریابی دیجیتال موضوعی متفاوت با کمپین بازاریابی دیجیتال میباشد.
ولی چگونه میتوان این دو را از یکدیگر تشخیص داد؟
همانطور که قبلاً ذکر شد، استراتژی دیجیتال مجموعه اقداماتی هست که کمک میکند تا به اهداف بازاریابیتان دست پیدا کنید.
کمپینهای دیجیتال مارکتینگ مجموعه اقداماتی در استراتژی شما می باشند که شما را به سمت هدفتان حرکت میدهند.
در صورتی که قصد استفاده از کمپینهای اینترنتی را دارید باید 1 استراتژی دیجیتال داشته باشید.
این استراتژی به شما در ساختن کمپینهای اینترنتی موفق کمک کرده و موجب ارزشمندی و سوددهی کسبوکار شما میگردد.
چرا باید استراتژی دیجیتال داشته باشیم؟
1.
حرکت کردن بدون جهت
شرکتهای فاقد استراتژی بازاریابی دیجیتال، هدف معینی از آنچه که میخواهند به صورت آنلاین و از طریق کسب مشتریان جدید یا ایجاد روابط عمیقتر با مشتریان فعلی بدست آورند، ندارند.
در صورتی که اهداف معینی نداشته باشید، احتمالاً منابع کافی برای دسترسی به خواستههای خود در نظر نگرفته و میزان موفقیت خود را با تجزیه و تحلیل ارزیابی نمیکنید.
2.
عدم شناخت مخاطب آنلاین و سهم بازار خود
در صورتی که شناخت کافی از مشتریان خود نداشته باشید و تحقیق و بررسی لازم در این زمینه را انجام ندهید، ممکن هست موفق به برآورده کردن تقاضای آنها نشوید.
مسئله مهمتر این هست که شما قادر به درک بازار آنلاین خود نخواهید بود: وضعیت کانالهای سنتی با توجه به ویژگیها و رفتارهای مشتری، رقبا و گزینههای پیش رو برای ارتباطات بازاریابی، متفاوت از کانالهای حال حاضر میباشد.
ابزارهای بسیاری در پلتفرمهای دیجیتال اصلی وجود دارند که میتوان به کمک آنها از میزان تقاضای مشتریان مطلع شد.
شما میتوانید با استفاده از پلنر کلمات کلیدی گوگل (Google’s Keyword) به آنالیز شکاف (Gap Analysis) پرداخته و نحوه عملکردتان برای جذب جستجوگران به سایت خود را مورد ارزیابی قرار دهید.
به همین صورت با استفاده از برنامه Facebook IQ نیز میتوانید میزان علاقهمندی اشخاص به محصولات، خدمات و یا زمینه فعالیت خود را بسنجید.
3.
تصاحب سهم بازار توسط رقیبان حاضر و نوپا
در صورتی که منابع کافی صرف بازاریابی دیجیتال نکنید و یا از 1 روش تک منظوره فاقد استراتژیهای معین و معین استفاده نمایید، رقیبانتان در نبرد دیجیتال از شما پیشی خواهند گرفت.
4.
نداشتن شعار قدرتمند همسو با استراتژی بازاریابی دیجیتال
یک شعار که به خوبی معین شده و متناسب با پرسونای مشتریان مختلف هدف شما باشد، به ایجاد تمایز در خدمات آنلاین شما کمک میکند و شما از این طریق میتوانید مشتریان فعلی و جدید خود را به ایجاد تعامل اولیه ترغیب نموده و آنها را به مشتریان وفادار تبدیل نمایید.
ایجاد 1 استراتژی بازاریابی محتوای رقابتی، کلید این موضوع برای بسیاری از سازمانها محسوب میگردد؛ چرا که محتوا، تعامل مخاطبان شما را از طریق کانالهای مختلف مثل جستجو، شبکههای اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و وبلاگتان افزایش میدهد.
5.
عدم شناخت کافی مشتریان آنلاین خود
اغلب گفته میگردد که مقوله دیجیتال “سنجشپذیرترین رسانه موجود” هست.
ولی Google Analytics و دیگر ابزارهای مشابه تنها میزان بازدید اشخاص را به شما نشان میدهند و هیچ اطلاعاتی در مورد تمایلات و افکار آنها در اختیارتان قرار نمیدهند.
شما باید از دیگر اشکال “ابزارهای بازخورد کاربران وبسایت” برای شناسایی نقاط ضعف خود استفاده کرده و در صدد رفع آنها برآیید.
6.
نداشتن عملکرد یکپارچه (منفصل بودن)
اغلب فعالیتهای بازاریابی دیجیتال به صورت مستقل و جداگانه انجام پذیرفته و فرقی نمیکند که این کار توسط 1 بازاریاب دیجیتال متخصص صورت گرفته یا مسئول آی تی.
بازاریابی دیجیتال را میتوان به راحتی در این روش خلاصه کرد؛ ولی مسلماً تأثیر کمتری خواهد داشت.
همه اشخاص قبول دارند که رسانههای دیجیتال زمانی بهترین عملکرد را خواهند داشت که با رسانههای سنتی و کانالهای پاسخگویی تلفیق شوند.
شما باید به دنبال ایجاد 1 استراتژی بازاریابی دیجیتال یکپارچه باشید و زمانی که تحول دیجیتال (Digital Transformation) به وقوع پیوست، فعالیتهای بازاریابی دیجیتال همواره بخشی از برنامه بازاریابی و کسبوکار شما خواهد بود.
7.
نداشتن بودجه/نفرات کافی نسبت به اهمیت دیجیتال
اختصاص منابع ناکافی به برنامهریزی و اجرای بازاریابی آنلاین و کمبود مهارتهای تخصصی در بازاریابی دیجیتال، کار را برای پاسخگویی مؤثر به تهدیدهای رقابتی دشوار میسازد.
8.
اتلاف وقت و هزینه به دلیل تکرار مکررات
حتی در صورت داشتن منابع کافی نیز ممکن هست آن را هدر دهید.
این موضوع به ویژه در شرکتهای بزرگ به چشم میخورد؛ در این شرکتها، نهادهای مختلف بازاریابی با اقدام به خرید ابزارهای متفاوت و یا استفاده از نمایندگیهای مختلف، سعی در انجام امور مشابه بازاریابی آنلاین دارند.
9.
کند عمل کردن در پیشی گرفتن از سایرین
اگر نگاهی به برترین برندهای تجارت آنلاین مثل آمازون، دل (Dell)، گوگل، تسکو و زاپوس (Zappos) بیاندازید، متوجه پویایی آنها میشوید.
آنها همواره از روشهای جدیدی برای جذب و حفظ مخاطب خود استفاده میکنند.
10.
عدم بهینهسازی بزرگترین مانع اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال
مطمئناً هر شرکتی که 1 وبسایت داشته باشد، دادههای ترافیک خود را جمعآوری کرده و آنها را بررسی مینماید؛ ولی بسیاری از مدیران از صرف زمان کافی برای تجزیه و تحلیل دادهها و اتخاذ عمل مناسب توسط تیمهای تحت اختیار خود، اطمینان حاصل نمیکنند.
زمانی که 1 استراتژی زمینه دستیابی به اصول صحیح را برای شما فراهم کند، میتوانید به بهبود جنبههای کلیدی مثل بازاریابی موتورهای جستجو (Search Engine Marketing)، تجربه کاربری (User Experience)، ایمیل مارکتینگ و بازاریابی شبکههای اجتماعی (Social Media Marketing) بپردازید.
بنابراین شما میتوانید با داشتن 1 استراتژی بازاریابی دیجیتال سنجیده و صحیح، به راحتی از بروز مشکلات مطرح شده جلوگیری نمایید.
چگونه 1 استراتژی دیجیتال جامع ایجاد کنیم؟
1.
پرسونای خریداران خود را ایجاد کنید.
اگر قصد راهاندازی 1 استراتژی بازاریابی دیجیتال را دارید، باید بدانید برای چه کسانی بازاریابی میکنید.
در صورتی که شناخت کافی از بازار هدف خود نداشته باشید، نمیتوانید 1 استراتژی موفق ایجاد کنید.
بهترین راه برای شناسایی افرادی که در بازار هدف شما قرار دارند، ایجاد پرسونای خریداران هست.
پرسونای خریداران، مشتریان علاقهمند به کسب و کار شما را معین میکند.
اغلب شرکتها مشتریانی دارند که به محصولات یا خدمات آنها علاقهمند می باشند؛ ایجاد پرسونا به آنها کمک میکند تا به راحتی شخصیت افرادی که قصد خرید محصول یا استفاده از خدمات آنان را دارند، درک نمایند.
بهترین استراتژی بازاریابی دیجیتال این هست که بر پایه شخصیت یا پرسونای خریداران ایجاد گردد و اولین قدم در استراتژی ساخت پرسونای خریداران هست.
در صورتی که شما شناخت کافی از مشتریان ایدهآل خود داشته باشید، میتوانید آنها را به گونهای هدف قرار دهید که برایشان جذاب باشد.
شما میتوانید پرسونای خریداران خود را بر اساس دادههای به دست آمده از مشتریان فعلی، ایجاد نمایید.
به کمک تحقیق، نظر سنجی و مصاحبه با مخاطبان هدفتان اطلاعات موردنیاز خود را کسب کنید.
بسیار مهم هست که این اطلاعات را به صورت حقیقی به دست آورید تا فرضیات اشتباهی در مورد مشتریان خود نداشته باشید.
اما چه نوع اطلاعاتی باید برای پرسونای خریداران خود جمع آوری کنید؟
ثبت اطلاعات دموگرافیک امری بسیار مهم هست که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
موقعیت سن درآمد عنوان شغلیشما به همین صورت باید به ثبت اطلاعات شخصی مشتریان خود نیز بپردازید که برخی از آنها عبارتند از:
اهداف چالشها سرگرمیها و علاقهمندیها اولویتها2.
اهداف و ابزار بازاریابی دیجیتالی مورد نیازتان را شناسایی کنید.
داشتن هدف برای راهاندازی 1 برنامه عملیاتی بازاریابی دیجیتال، امری ضروری هست.
شما نمیتوانید بدون معین کردن آنچه که میخواهید به دست آورید، 1 استراتژی ایجاد کنید.
بنابراین با تعیین اهداف کمپین بازاریابی دیجیتال خود، نتیجهای را که میخواهید کسب کنید، معین نمایید.
بر روی اهداف کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت خود تمرکز کنید.
اهداف شما باید همسو با اهداف کسبوکارتان باشد.
شما باید اهداف استراتژیکی تعیین کنید که دسترسی به اهداف تجاریتان را برایتان میسر سازد؛ چه این هدف به دست آوردن مقدار معینی از تبدیل (Conversion) باشد و چه کسب تعداد معینی از سرنخها (Lead).
شما برای هدفگذاری صحیح باید معین کنید که:
چه چیزی میخواهید به دست آورید. چه زمانی میخواهید به آن دست یابید. چگونه میخواهید میزان موفقیتهای خود را بسنجید.شما باید اهداف خود را جهت ایجاد استراتژی بازاریابی دیجیتال، اسمارت (SMART) کنید.
کلمه SMART مخفف عبارتی هست که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
معین (Specific): اهداف خود را برای آنچه میخواهید به دست آورید تعیین کنید.
شما نباید هدف خود را به طور مبهم و نامفهوم، مثل «کسب مشتریان جدید»، معین نمایید.
شکل واضح و صحیح هدفگذاری، تعیین هدفی مثل «X برابر کردن فروش ماهانه» میباشد.
قابل اندازهگیری (Measurable): برای اهدافی که تعیین میکنید، معیاری در نظر بگیرید که قابل اندازهگیری باشد.
این معیار به شما کمک میکند در هر لحظه وضعیت خود را ارزیابی کرده و میزان پیشرفت خود را بسنجید.
زمانی که هدف صحیحی مثل «X برابر کردن تعداد مشتریان» را تعیین کنید میتوانید با بررسی تعداد مشتریانی که کسب میکنید، میزان موفقیت خود را ارزیابی نمایید.
قابل دستیابی (Attainable): اشتباهی که بسیاری از شرکتها در هدفگذاری خود انجام میدهند، تعیین اهدافی هست که واقعبینانه نبوده و از لحاظ منطقی، امکان دسترسی به آنها وجود ندارد.
به عنوان مثال، در صورتی که میزان فروش شما حدود ۲۰ میلیون تومان در ماه باشد، تعیین هدف «ده برابر کردن میزان فروش» و هدفگذاری جهت فروش ۲۰۰ میلیونی برای قدم اول منطقی نیست.
به جای تعیین اهداف غیرممکن، برای خود هدفهای رقابتی معین کنید.
مناسب (Relevant): هدفی که انتخاب میکنید باید با آنچه که میخواهید از طریق کمپین و تجارت خود به دست آورید، مطابقت داشته باشد.
برای مثال، در صورتی که کمپین شما 1 کمپین ایمیلی نیست، نباید هدفی مثل «افزایش X برابری ایمیلهای دریافت شده» در نظر بگیرید..
اهداف شما همواره باید با چیزی که میخواهید به دست آورید، همسو باشد.
زماندار (Timely): زمانی که هدفی برای خود تعیین میکنید، تعیین 1 بازه زمانی معقول و معین برای دستیابی به آن بسیار مهم هست.
شما باید برای رسیدن به اهداف خود مهلت معینی را معین کنید.
مهم نیست این بازه هفته، ماه یا سال باشد؛ بازه زمانی لازم را برای رسیدن به اهداف خود معین کنید.
اهداف SMART شده به شما کمک میکنند که اهداف مناسبتری را برای برنامه عملیاتی بازاریابی دیجیتال خود تعیین کرده و با اینکار نتایج موفقیتآمیز بیشتری از کمپین خود کسب کنید.
SMART کردن اهداف به همین صورت این امکان را برای شما فراهم میآورد که شاخصهای کلیدی عملکرد (KPI) کمپین خود را معین کنید.
KPI ها ارقامی می باشند که به شما کمک میکنند عملکرد کمپین خود را بررسی کرده و میزان موفقیت آن را ارزیابی نمایید.
شما میتوانید با مشاهده معیارها (metrics)، مثل نرخ پرش (bounce rate) یا تعداد بازدیدهای صفحه، متوجه میزان موفقیت کمپین خود شوید.
پس اگر قصد ایجاد 1 استراتژی بازاریابی دیجیتال موفق را دارید، هدفگذاری کنید.
3.
کانالهای بازاریابی دیجتال خود را ارزیابی کنید.
اگر میخواهید روند استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را بهبود بخشید، باید آن را ارزیابی کنید.
اطلاع از نحوه عملکرد کمپین شما برای سردرآوردن از چگونگی این کار ضروری هست.
شما باید تمام رسانههای موجود روی وبسایت خود را بررسی کنید.
این رسانهها عبارتند از: “رسانههایی که مالکیت آنها را دارید”، “رسانههایی که آنها را بدست آوردهاید” و “رسانههایی که برای آنها هزینه پرداخت کردهاید”
رسانههایی که مالکیت آنها را دارید (Owned media)
رسانههایی که مالکیت آنها را دارید، شامل تمام رسانههایی هست که متعلق به برند یا شرکت شما بوده و نام شما را به همراه دارند.
از جمله این رسانهها میتوان به وبلاگها، پروفایلهای شبکههای اجتماعی، وبسایت و هر تصویری که تولید میکنید اشاره کرد.
آیا اشخاص در صفحات شبکههای اجتماعی شما تعامل دارند، وبلاگهای شما را مطالعه میکنند و یا مدت زیادی را در وبسایت شما سپری مینمایند؟ شما به کمک این دادهها میتوانید استراتژیهای فعلی خود را تجزیه و تحلیل کرده و میزان تأثیر آنها بر روی کسبوکارتان را ارزیابی نمایید.
بررسی رسانههایی که به شما تعلق دارند، امری بسیار مهم هست که از این طریق میتوانید نقاط ضعف عملکرد خود را شناسایی کرده و برای بهبود آنها تلاش کنید.
رسانههای اکتسابی (Earned media)
رسانههای اکتسابی یا Earned media شامل هر رسانهای هست که به طور رایگان در اختیار تجارت شما قرار گرفته هست.
از جمله این رسانهها میتوان به بازاریابی دهان به دهان اشاره کرد که اشخاص شما را در کانالهای مختلف تبلیغ میکنند، بدون اینکه شما محتوایی تولید و یا هزینهای پرداخت کرده باشید.
گستره این رسانهها میتواند از تعداد بازدیدها گرفته تا مقالاتی که در مورد کسبوکار شما نوشته میگردد متغیر باشد.
شما نمیتوانید با پرداخت هزینه موفق به دریافت این رسانهها شوید، ولی در عوض میتوانید برای کسب آنها تلاش کنید.
زمانی که شخصی بدون دریافت هزینه مطلبی در مورد مزایای تجارت شما بنویسد، شما موفق به دریافت 1 رسانه اکتسابی شدهاید.
شما باید رسانههای اکتسابی خود را بررسی کنید تا متوجه تعداد بازدیدها، آراء و مقالات مربوط به کسبوکار خود شوید.
در این صورت میتوانید نحوه عملکرد خود را ارزیابی کرده و به انجام کارهای لازم برای دریافت رسانههای اکتسابی بیشتر بپردازید.
رسانههای پولی (Paid media)
رسانههای پولی یا Paid media، همانطور که از نام آنها پیداست، رسانههایی می باشند که برای تبلیغات از طریق آنها باید پول پرداخت کنید.
این رسانهها اغلب شامل مواردی همچون تبلیغات شبکههای اجتماعی و تبلیغات PPC (پرداخت به ازای کلیک) می باشند که شما را در معرض دید مخاطبان هدف بالقوه قرار میدهند.
در صورتی که استفاده از رسانههای پولی بخشی از استراتژی بازاریابی شماست، باید همواره این رسانهها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید تا متوجه میزان تأثیر آنها بر روی کسبوکار خود شوید.
ارزیابی رسانههای پولی امری بسیار مهم هست که به شما کمک میکند تا نقاط قوت و نقاط ضعف عملکرد خود را بشناسید و برای تقویت یا رفع آنها تلاش کنید.
برای مثال فرض کنیم شما قصد دارید نرخ تبدیل خود را ۲۰ درصد افزایش دهید.
با نگاهی به فعالیتهای بازاریابی اینترنتی خود، متوجه خواهید شد که تبلیغات PPC بیشترین بازدهی را داشته است؛ بدین ترتیب برای دستیابی به اهداف تجاری خود، بودجه بیشتری را به این تبلیغات اختصاص خواهید داد.
علاوه بر این، ارزیابی رسانههای پولی به شما کمک میکند تا خلاءهای موجود در کمپین خود را شناسایی کنید.
بدین معنی که ممکن هست متوجه وجود بخشهایی بشوید که میتوانید محتواهای جدیدی در آنها قرار دهید و یا با طراحی 1 عنصر، بهینهسازی خود را بهبود بخشیده و رتبه وبسایت خود را در صفحه نتایج جستجوی گوگل افزایش دهید.
به طور کلی، 1 ارزیابی دقیق این امکان را به شما میدهد که بهترین روش ممکن را برای بازارایابی دیجیتال خود انتخاب کنید و درک بهتری از نحوه عملکرد کمپین خود داشته باشید.
بهتر هست بدانید اگر در رسانههای اکتسابی و رسانههایی که مالک آنها هستید عملکرد موفقی داشته باشید، ممکن هست که دیگر نیازی به سرمایهگذاری در رسانههای پولی نباشد.
4.
بودجه خود را تعیین کنید.
برای تنظیم استراتژی بازاریابی دیجیتال، لازم هست منابع تبلیغاتی و بودجه خود را معین کنید.
توجه داشته باشید که نباید استراتژی را در نظر بگیرید که فراتر از توان شماست.
قدم اول تعیین بودجهای معین برای امور بازاریابی شماست.
در نظر گرفتن بودجهای معین برای هر کمپین، امری بسیار کارآمد است؛ این تقسیمبندی نشان میدهد که بودجه معینی به هر روش اختصاص یافته و به شما کمک میکند تا بدانید که چقدر میتوانید برای هر 1 از آنها هزینه کنید.
در نظر گرفتن بودجهای کلی برای تمام امور بازاریابی، ممکن هست در نهایت منجر به سرمایهگذاری بیش از حد بر روی 1 تاکتیک بازاریابی دیجیتال گردد.
شما علاوه بر مبلغ بودجه باید منابع موردنیاز خود را نیز معین کنید.
به عنوان مثال باید معین کنید که به چند نفر جهت کار بر روی کمپین بازارایابی آنلاین خود نیاز دارید.
منبع دیگر، ابزارها می باشند.
در صورتی که قصد استفاده از ابزارهایی مثل Google Analytics را دارید که به شما در اجرا و ارزیابی کمپین خود کمک میکند، باید هزینه لازم برای تهیه آن را در نظر بگیرید.
بهترین استراتژیهای بازاریابی دیجیتال کدامند؟
همانطور که پیش از این نیز گفته شد، ایجاد استراتژی بازاریابی دیجیتال برای داشتن 1 تجارت موفق ضروری هست.
استراتژیهای بازاریابی بیشماری وجود دارند که گاهی ممکن هست تصمیمگیری را برای انتخاب استراتژی مناسب دشوار سازد.
در ادامه این مقاله به بررسی تعدادی از بهترین استراتژیهای بازاریابی دیجیتال میپردازیم که میتوانید از آنها در کسبوکار خود استفاده نمایید.
1.
تولید محتوا کنید.
روشهای بسیاری برای تولید سرنخ وجود دارد، ولی یکی از بهترین آنها تولید محتوای نوشتاری با ارزش و توزیع مناسب آن هست.
زمانی که شما بلاگها و مقالات خود را از طریق 1 لندینگ پیج به 1 پیشنهاد ویژه ربط دهید، پتانسیل نرخ تبدیل خود را به طرز چشمگیری افزایش خواهید داد.
به گفته 1 کارآفرین موفق، احتمال داشتن نرخ بازگشت سرمایه مثبت (ROI) برای وبلاگنویسان ۱۳ برابر بیشتر از دیگران هست و شرکتها نیز از همین نتایج برخوردارند.
2.
بر روی گوشیهای تلفن همراه تمرکز کنید.
آمارها حاکی از این می باشند که حدود ۴.۷۸ میلیارد نفر در سال ۲۰۲۰ به تلفن همراه دسترسی خواهند داشت.
شواهد نشان میدهند که ۴۰ درصد اشخاص پیش از خرید 1 محصول، از طریق کانالهای جستجو و شبکههای اجتماعی اطلاعاتی در مورد آن کسب میکنند و از هر ۵ نفر، ۴ نفر از تلفن همراه خود برای این کار استفاده مینماید.
اگر به خوبی بیندیشید متوجه میشوید که این موضوع در حال تبدیل شدن به 1 قاعده همگانی هست.
با توجه به این موضوع میتوانید با استفاده از روشهای مطرح شده در زیر، استراتژی بازاریابی تلفن همراه را در کسبوکار خود به کار بگیرید:
وبسایت خود را هم برای صفحه دسکتاپ و هم برای صفحه گوشیهای هوشمند بهینه سازید. از شماره تلفن، آدرس و CTA های قابل کلیک کردن استفاده نمایید. مطمئن شوید که اطلاعات مخاطبین شما به 1 برنامه map متصل هست. از بارگذاری سریع وبسایت خود اطمینان حاصل نمایید. تبلیغات خود را همواره در شبکههای اجتماعی و دیگر برنامههای تلفن همراه قرار دهید.3.
از تولید محتوا برای نمایش قدرت خود استفاده نمایید.
از شبکههای اجتماعی فقط برای به اشتراک گذاشتن مطالب خود استفاده نکنید.
شما باید ارزشها و امتیازات شرکت خود را، بدون در نظر گرفتن نوع کانال یا روش مورد استفاده، به نمایش بگذارید.
چند نکته در این مورد:
در صورت امکان از پشت صحنه تولید محصولات خود فیلم تهیه کنید. یادگیری و آموزش را همواره به عنوان بخشی از فعالیتهای خود ارائه دهید. برای تولید محتوا از پادکستها و مصاحبههای کتبی استفاده نمایید. برنامههای زنده و دیگر ویدیوهایتان را بر روی وبسایت خود قرار دهید و حتی از آنها در تبلیغات خود نیز استفاده نمایید.4.
فعالیتهای خود را بررسی کرده و در صورت لزوم اصلاح نمایید.
هنگامی که برای اولین بار برنامه بازاریابی خود را ایجاد میکنید، لازم هست که شاخصهای اصلی عملکرد (KPI) متناسب با اهداف اساسی کسبوکار را در آن بگنجانید.
شما باید برای درک اهداف و مقاصد تجارت خود، برنامه مناسبی در دست داشته باشید.
پس از درک این موارد، میتوانید معیارهایی را که به شما اطلاعاتی در مورد KPI های مهم میدهند، کنترل کنید.
در مورد شاخصهای کلیدی عملکرد به این نکات توجه کنید:
از معیارهای بیهوده دوری کنید – به اعدادی که هیچ اهمیتی نداشته و نقشی در موفقیت طولانی مدت شما ندارند، توجه نکنید. برای ارزیابی میزان موفقیت خود، از KPI ها استفاده کنیدولی نسبت به آنها سختگیر نباشید. فاصلههای زمانی معینی برای تجزیه و تحلیل فعالیتهای خود و درک، اندازهگیری و گزارش نتایج آنها در نظر بگیرید. بیاموزید که چگونه معیارهایی را که برای کسبوکارتان کارآمد نیستند، کنار بگذارید.همین امروز برای استراتژی بازاریابی دیجیتال خود برنامهریزی کنید.
استراتژی بازاریابی دیجیتال، مهمترین بخش لازم برای رشد کسبوکار شماست.
زمانی که شما برنامه عملیاتی بازاریابی دیجیتال صحیحی داشته باشید، کسبوکار خود را در دستیابی به اهداف خود متمرکز میکنید.
بنابراین همین امروز دست به کار شوید و استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را طراحی و اجرا کنید.
برای مطالعه بیشتر در این زمینه میتوانید به مقاله منابع دیجیتال مارکتینگ مراجعه کنید.
نوشته استراتژی بازاریابی دیجیتال برای پیروزی در رقابت آنلاین اولین بار در مدیر مارکتینگ.

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :