بایننس یو اس دی کوین چیست؟ ...

بایننس یو اس دی 1 استیبل کوین هست که با دلار آمریکا پشتوانه شده هست.کاربران میتوانند با استفاده از این ارز دیجیتال به تبادل دیگر داراییهای دیجیتال و داراییهایی که بر بستر بلاکچین قرار دارند بپردازند و با استفاده از این روش با کم کردن نوسانات موجود در دیگر ارزهای دیجیتال، ریسک معاملات خود را به حداقل برسانند.
ارز دیجیتال بایننس یو اس دی یک توکن ERC20 بوده و بر بستر بلاکچین اتریوم روی کار آمده هست.این توکنها با نسبت 1 به 1 با دلار آمریکا پشتوانه شدهاند.معادل دلاری این توکنها در حساب بانکی مربوط به پکسوس که در این پروژه با بایننس همکاری دارد، قرار گرفته هست.
این ارز دیجیتال یکی از 3 استیبل کوینی هست که توسط رگولاتوری آمریکا تأیید شده هست.دو استیبل کوین دیگر، GUSD و PAX می باشند که به ترتیب به وسیلۀ شرکت Gemini و پکسوس ارائه، تأیید و پشتیبانی شدهاند.

تاریخچه ارز دیجیتال بایننس یو اس دی
در تاریخ 5 سپتامبر 2019، بایننس و پکسوس خبر از همکاری با یکدیگر برای ایجاد بایننس یو اس دی یا استیبل کوین شبکه بایننس را اعلام و تأیید دپارتمان خدمات مالی نیویورک را دریافت کردند.ارز دیجیتال B USD در 12 سپتامبر 2019 فعالیت خود را آغاز کرد.این ارز دیجیتال با نسبت 1 به 1 با دلار آمریکا پشتوانه شده هست.از تاریخ 20 سپتامبر 2019 امکان تبادل B USD در صرافی بایننس با جفت ارزهای BTC، BNB و XRP فراهم شد.
در اوایل مارچ 2020، حدود 6 ماه پس از شروع گردش توکن BUSD، حجم بازار آن نزدیک به 200 میلیون دلار و حجم مبادلات روزانۀ آن نزدیک 100 میلیون دلار شد.در تاریخ 25 مارس سال 2020 در رتبه 35ام سایت کوین مارکت کپ قرار گرفت.
به همین صورت بر اساس گزارشات و مستندات مجموعه بایننس، 40.000 کاربر در این صرافی وجود دارند که به هودل و ذخیره ارز دیجیتال بایننس یو اس دی پرداختهاند و تعداد آنها به طور میانگین در هر هفته 20 تا 30 درصد رشد داشته هست.
این ارز دیجیتال در رتبه 46ام سایت کوین مارکت کپ قرار گرفته هست.تا کنون 1 میلیارد و هفتصد میلیون توکن BUSD عرضه و در گردش قرار گرفته هست.در مورد عرضه کل و نهایی این ارز دیجیتال اطلاعات دقیقی در دسترس نیست.
از آنجایی که توکن BUSD بر بستر 1 بلاکچین عمومی (بلاکچین اتریوم) ایجاد شده است، بسیاری از کاربران و تریدرها از آن به عنوان معادلی از ارزفیات استفاده میکنند.این بدین معنی هست که بسیاری از کاربران قادرند تا نیازهای بانکی خود را با استفاده از این توکن و از طریق پکسوس برطرف نمایند.علاوه بر این توکن BUSD 1 توکن ERC20 هست و به همین دلیل امکان تعامل با تمامی توکنهای اتریومی دیگر و به همین صورت اپلیکیشنهای غیر متمرکز (DApp) را دارد.
ویژگی هایی که این ارز دیجیتال از آنها برخوردار هست در ادامه آورده شده است:
عدم نیاز به پرداخت کارمزد میکر در معاملات جفت ارزهایی که 1 سمت آنها BUSD هست. امکانات وامدهی در بایننس با استفاده از این توکن و کسب سود تا 15 درصد سالیانه امکان وثیقه گذاری این توکن در حساب مارجین بایننس امکان وثیقه گذاری این توکن در حساب فیوچرز بایننس امکان تبادل BUSD با 48 جفت دیگر در صرافی بایننس همچون یوان چین، روبل روسیه و دونگ ویتنام امکان تبادل دائمی استیبل کوینهای دیگر با استیبل کوین BUSD در صرافی بایننس، با نسبتی 1 به 1 و بدون نیاز به پرداخت کارمزد برای استیبل کوینهایی همچون TUSD، USDC و PAX
مزایای بایننس USD نسبت به رمز ارزهای دیگر
هر کدام از رمز ارزها و کوینهای مجازی، به دلیل ویژگیها و کاربردهای متفاوتشان، مزیتهایی نسبت به یکدیگر دارند.در اینجا به مزیتهای بایننس USD نسبت به ارزهای دیجیتال دیگر میپردازیم. بایننس USD توسط دلار آمریکا پشتیبانی میگردد و از آن بهعنوان وثیقه استفاده میکند. بایننس USD مجبور نیست با رویدادهای قوی سیاه، بحران نقدینگی یا هر خطر شدید دیگر در بازار مواجه گردد. بایننس USD دارای سطح اعتبار «باند لبه طلایی» (Gilt-Edged Bond) هست. بایننس USD تنها ارز دیجیتالی هست که نظارت از نهادهای نظارتی مالی را میپذیرد. بایننس USD تنها رمز ارزی هست که توسط مؤسسات مالی تأیید شده و توسط شرکتهای حسابداری بینالمللی حسابرسی میگردد. بایننس USD چندین منبع را از بازرگانان، صرافیها و کیف پول های دیجیتال ادغام میکند. هنگامی که بایننس USD بر روی بلاک چین مالی FCB اجرا میگردد، خدمات کارآمد، سریع، ایمن و قابل اعتمادی دارد. صدور و بازخرید بایننس USD از محدودیت نقدینگی و قیمتگذاری مصون هست. بایننس USD با قوانین مبارزه با پولشویی (AML) و مبارزه با تأمین مالی تروریسم مطابقت دارد. ضرب و سوزاندن بایننس USD بر اساس قراردادهای هوشمند هست که شفافیت کاملی دارند.معایب بایننس USD نسبت به رمز ارزهای دیگر
البته هر کدام از ارزهای دیجیتال نسبت به رمز ارزهای دیگر معایب و کاستیهایی نیز دارند.موارد زیر را میتوان بهعنوان نقایص بایننس USD نسبت به کریپتو های دیگر در نظر گرفت. بایننس USD برای تجارت مناسب نیست زیرا BUSD 1 استیبل کوین هست. بایننس USD تاکنون در بسیاری از نقاط جهان در دسترس نیست.پشتیبانی مشتری آنها بسیار ضعیف هست.پشتیبانی فقط از طریق ایمیل صورت میگیرد، که میتواند از 1 روز تا 1 هفته به طول بکشد.
مقایسه استیبل کوینهای USDD و UST
از آنجایی که USDD و UST هر دو در دسته استیبلکوینهای الگوریتمی قرار میگیرند، ویژگیهای یکسانی زیادی را میتوان در آنها مشاهده کرد و شباهتهای زیادی دارند.
اگر بگوییم USDD 1 نمونه کپی از UST هست بی راه نگفتهایم چرا که حتی نقشه راه استیبل کوین USDD تقریباً مشابه نقشه راه UST هست.ولی علیرغم تشابهات آنها، چند ویژگی متفاوت نیز در آنها دیده میگردد که شاید در اتخاذ تصمیم برای سرمایهگذاری روی آنها موثر باشد.
اولین تفاوت آنها در این هست که استیبلکوین USDD از بلاکچین ترون و با استفاده از قراردادهای هوشمند این پلتفرم و الگوریتمها برای ثبات و پایداری قیمت خود بهره میبرد در صورتی که استیبل کوین شبکه ترا (UST) 1 استیبلکوین کاملا غیرمتمرکز مستقر روی بلاکچین Terra هست.
به جز رویکردهای الگوریتمی که هر دو کوین برای حفظ ارزش خود استفاده میکنند، نقطه تشابه بعدی آنها در اتصال قیمت این کوینها به دلار آمریکا هست که قیمت آنها همیشه باید 1 دلار بماند.یکی دیگر از تفاوتهای این دو پروژه سود سالانه (APY) آنهاست که برای UST 19.5% و در USDD 30% تعیین شده هست.
نقشه راه چهار مرحلهای برای استیبل کوین USDD
در حال حاضر، استیبل کوین USDD از 1 نقشه راه چهار مرحلهای پیروی میکند.هر کدام از این مراحل به بخشهای The Space(فضا)، International Space station (ایستگاه فضایی بینالمللی)، Moon (ماه) و Mars (مریخ) تقسیم میگردد.
تاکنون فقط جزییات دو مرحله اول منتشر شده و این دو مرحله بیانگر استراتژیها و تکنیکهای مدیریت ثبات قیمت USDD برای حفظ قیمت آن به میزان قیمت دلار آمریکا، می باشند.
طی مرحله 1 (Space)، مدیریت ارز USDD علاوهبر سازمان خودگردان ترون، برعهده برخی از سازمانهای بزرگ بلاکچینی نیز قرار گرفته هست.به همین صورت 1 وثیقه 10 میلیارد دلاری از داراییهای نقدی جمع آوری شده از سوی شرکای صنعت بلاکچین به عنوان پشتوانه مواقع ضروری برای این استیبل کوین در نظر گرفته شده هست.
به عبارت دیگر، این داراییها به عنوان وثیقه برای تضمین ثبات قیمت استیبلکوین USDD در مراحل اولیه عرضه آن و به همین صورت اطمینان از قابلیت نقد شوندگی آن در هر شرایطی، معین شدهاند.
پس از عرضه استیبلکوین ترون در 15 اردیبهشت 1401، صندوق ذخیره غیر متمرکز ترون (TRON DAO reserve)، نرخ سالیانه 30 درصد سود بدون ریسک را برای دارندگان این استیبل کوین در نظر گرفته هست.علاوهبر آن، این سازمان غیرمتمرکز سایر سازمانها و شرکتهای متمرکز و غیرمتمرکز را برای پذیرش و پیاده سازی استفاده از ارز USDD تشویق میکند.
در هنگام بررسی ارز USDD، این نکته را در نظر داشته باشید که سازمانهای دیگر مجبور نیستند به دستورالعملهای ترون پایبند باشند.
لطفا به این محتوا امتیاز دهید.نوشته بایننس یو اس دی کوین چیست؟ اولین بار در آکادمی دکتر صادقی نیا.

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :