citizenryco.ir logo برای رشد و توسعه کسب و کار خود این 10 آیتم را بدانید ...




برای رشد و توسعه کسب و کار خود این 10 آیتم را بدانید
citizenryco.ir logo لینک منبع خبر:
https://drsadeghinia.com/business-growth-2/

نحوه‌ی رشد کسب و کار را کشف کنید

رشد و توسعه کسب و کار چگونه رقم خواهد خورد؟ دز اینجا ما نمی خواهیم بدبین باشیم، ولی بسیاری از کسب و کارها با شکست مواجه می‌شوند.این 1 واقعیت تلخ هست که بسیاری از کارآفرینان نمی‌خواهند به آن اعتراف کنند.اگر کارآفرین هستید، چنین آماری نباید باعث غمگین و داسرد شدن شما گردد.بلکه باید به شما انگیزه دهد تا کسب و کارتان را به خوبی رشد دهید.چرا برخی از استارت آپ‌ها شکست می‌خورند،‌ چرا نمی‌دانند چگونه سبب رشد و توسعه کسب و کارشان شوند؟

دلایل کمتر شناخته شده‌ای که باعث شکست 1 کسب و کار می‌شوند کدام‌ها می باشند؟

کدام‌ 1 از نکات بازاریابی تضمین‌کننده‌ی رشد و توسعه کسب و کار می باشند؟

بازاریابی چیزی فراتر از تبلیغ و فروش محصولات هست.بازاریابی به دنبال جنبه‌هایی هست که به تقویت بنیه‌ی شما در جذب مشتری بپردازد.هرچه چیزهای بیشتری در مورد‌ي مشتریان‌تان بدانید، طرح بازاریابی کسب و کارتان از موفقیت بیشتری در بلند مدت برخوردار خواهد بود.

۱.محصولی رشد می‌کند که با نیازهای بازار همسو باشد

بسیاری از صاحبان کسب و کار محصولاتی دارند که کسی تمایل به خرید آن‌ها ندارد.اگر نیازهای بازار را نمی دانید، چگونه انتظار دارید کسب و کارتان رشد کند؟ برخی مالکان کسب و کارهای جدید این‌ طور عنوان کردند که “فقدان نیاز بازار به محصولاتشان باعث شکست کسب و کارشان شده است”.مهم نیست چه میزان ابزارهای بازاریابی و بودجه در دسترس شما است، مشغول شدن با 1 محصول بد، که نیازهای بازار را برآورده نمی‌کند هیچ نتیجه‌ی مثبتی برای‌تان ندارد.

۲.1 گزاره‌ی فروش منحصر به فرد داشته باشید

برای آن که شما دارای 1 کسب و کار موفق شوید، لازم هست بر وجه تمایزتان از دیگران متمرکز شوید.آیا می‌توانید ویژگی منحصر به‌فرد کسب و کارتان را در 1 جمله خلاصه کنید؟ برندتان چه تفاوتی با رقبای‌تان دارد؟ از نظر مشتریان‌ شما کدام ‌یک از ویژگی‌های برند شما مهمتر است؟ اگر می‌توانید به این پرسش‌ها در مورد کسب و کارتان پاسخ دهید، پس فرصت پیروزی دارید.

۳.بازارهای مکمل را شناسایی و در آن‌ها هدف‌گذاری کنید

در ابتدا قبل از انجام این استراتژی لازم است، از خودتان بپرسید “شرکت من در چه کسب و کاری فعالیت می‌کند؟” آیا محصولات و خدمات‌تان نیازهای مشتریان را برآورده می‌کند؟ به‌عنوان مثال، پاسخ 1 شرکت بیمه‌ای این هست که آن‌ها محصولات بیمه‌ای ارائه می‌کنند.اگر شرکت بگوید، باعث راحتی خیال مردم می‌گردد و در روز مبادا به داد آن‌ها می‌رسد، تعریف گسترده‌تری ارائه کرده هست.در بازار گوشه‌ی شما، تلاش کنید محصولات و خدماتی را بفروشید که مکمل یکدیگر می باشند.

۴.1 کانال توزیع جدید ایجاد کنید

برخی مواقع احساس می‌کنید برخی کانال‌های توزیع خاص،‌ رشد و توسعه کسب و کار را به میزان کافی همراه ندارد.اگر این‌چنین است، لازم هست استراتژی‌تان را بازنگری کنید.ولی این کار مستلزم برنامه‌ریزی دقیق است، چرا که این فرآیند چالش‌برانگیز هست.شما می‌توانید از سامانه‌های توزیع چندکاناله نیز استفاده کنید.واقعیت این هست که، گزینه‌های خرید زیادی برای مشتریان امروز وجود دارد.در حالی‌که برخی افراد، فروشگاه‌های سنتی را ترجیح می‌دهند،‌ برخی به خرید آنلاین تمایل نشان می‌دهند.

رشد کسب و کار

رشد و توسعه کسب و کار

5.سرمایه گذاری مشترک(Joint Venture)

در 1 سرمایه گذاری مشترک، دو یا چند شرکت والد موافقت می کنند که سرمایه، فن آوری، منابع انسانی، ریسک ها و پاداش ها را در شکل گیری 1 نهاد جدید و تحت کنترل مشترک هر دو شرکت، به اشتراک بگذارند.این امر اجازه می دهد تا شرکت ها به کسب و کار مربوطه و یا بازارهای جغرافیایی جدید وارد شوند و یا دانش فنی جدیدی کسب نمایند.به همین صورت موجب کاهش ریسک ها می گردد.اگر می خواهید با ایده های جدید و پولساز برای شروع کسب و کارتان آشنا شوید بروی لینک آبی رنگ کلیک کنید.

مثال هایی از سرمایه گذاری های مشترک عبارتند از:

1.فیات و تاتا موتور: شرکت تاتا موتور و فیات در تولید خودروهای خود یه سرمایه گذاری مشترک پرداخته اند.بدین طریق که Tata Motors موتورهای دیزلی را برای شرکت فیات خریداری می کند و فیات نیز اتومبیل های Tata را در اروپا توزیع می کند.

2.ماهیندرا و رنو: استراتژی سرمایه گذاری مشترک نوعی استراتژی ورود به بازار برای شرکت رنو بود.این سرمایه گذاری مشترک باعث تولید خودروهای لوگان رنو در هند شد.رنو اطلاعات بازار را بدست می آورد و ماهیندرا یاد می گیرد که چگونه اتومبیل های خوب تولید کند و شبکه ای از نمایندگی های خود را برای سود بیشتر ایجاد کند.

6.ادغام(Mergers)

ادغام، ترکیب دو یا چند شرکت موجود در قالب 1 شرکت هست.ادغام ممکن هست بسته به ماهیت شرکت های ادغام شونده، به صورت افقی، عمودی و یا ترکیبی باشد.ادغام به افزایش سهم بازار کمک می کند و رقابت را کاهش می دهد.مزایای این استراتژی از ویژگی «صرفه جویی در مقیاس» ناشی می گردد.به عنوان مثال، شرکت های Hindustan Computers Ltd، Hindustan Instruments Ltd، Indian Software Company Ltd و Reprographics Ltd که در حوزه نرم افزارهای کامپیوتری فعالیت دارند، در 1 شرکت کاملا جدید به نام HCL Ltd ادغام شدند.

سه نوع اصلی ادغام عبارتند از:

1.ادغام افقی

ادغام افقی، ترکیب دو یا چند شرکت در 1 منطقه تجاری هست.به عنوان مثال، دو ناشر با یکدیگر برای به دست آوردن سهم بازار ادغام می شوند.

2.ادغام عمودی

ادغام عمودی، ترکیب دو یا چند شرکت هست که در مراحل مختلفی مثل تولید یا توزیع محصول ادغام می شوند.به عنوان مثال، ادغام 1 شرکت تولیدی تلویزیونی با 1 شرکت بازاریابی تلویزیونی.

3.ادغام ترکیبی

ادغام ترکیبی به معنای ادغام شرکت هایی هست که دارای خط مشی ها و فعالیت های تجاری غیر مرتبط می باشند.

7.فرانچایز(Franchising)

فرانچایز یکی از استراتژی های تجاری می باشد که به خوبی شناخته شده هست.این استراتژی می تواند توسط کسب و کارهای کوچک و شرکتی که دارای برند شناخته شده است، استفاده گردد.انجام 1 کسب و کار کوچک با فرانشیز و تحت 1 سازمان دیگر، برای شرکت هایی که نمی توانند سرمایه گذاری های زیادی را برای کسب و کارشان انجام دهند، بسیار سودمند هست.فرانشیز می تواند 1 میانبر برای رسیدن به موفقیت باشد.

8.بازار جاویژه (Niche Market)

بازار جاویژه 1 بخش تخصصی در بازار می باشد که کارآفرینان می توانند به به ارائه محصولات و خدماتی که در حال حاضر توسط تامین کنندگان اصلی عرضه نمی شوند، بپردازند.در واقع 1 بخش خاص از بازار هست.این استراتژی شامل شناسایی 1 بخش خاص از بازار هست که هیچ صاحب کسب و کاری تاکنون در آن حوزه به ارائه محصول یا خدمت نپرداخته باشد.مزیت بزرگ این استراتژی این هست که شرکت استفاده کننده، تنها تامین کننده غالب در بازار هدف خواهد بود.

کسب و کارهای کوچک می توانند در این زمینه سرمایه گذاری کنند و 1 بازار جاویژه را ایجاد کنند که در آن مشتریان در دسترس می باشند و در حال حاضر متعلق به فروشندگان معتبر یا شرکت های بزرگ نیست.تعیین بخشی خاص از بازار که قابلیت رشد داشته باشد، نیاز به انجام برخی تحقیقات دارد و باید رفتار مشتری و الگوهای خرید، تغییرات جمعیتی و تعیین اندازه مخاطبان مورد نظر شناسایی و تعیین شوند.تجربه و پیشینه نیز بسیار ضروری هست.محصول باید به صورت سفارشی طراحی گردد و باید با نیازهای بازار هدف مطابقت داشته باشد.به عنوان مثال، ایجاد بوتیک در 1 منطقه که نیاز مشتریان در آن منطقه را برآورده کند، می تواند 1 استراتژی مناسب باشد.شما می توانید 8 ویژگی مدبران موفق و کارآمد را در مقاله جداگانه ای که منتشر شده بخوانید.

رشد و توسعه کسب و کار

رشد و توسعه کسب و کار

مزایای بازاریابی جاویژه

بازاریابی جاویژه 1 ابزار بسیار موثر تبلیغاتی هست که بر روی 1 گروه خاص هدف تمرکز دارد.این شیوه کمک می کند تا به نیازهای منحصر به فرد گروه هدف رسیدگی گردد.1 کارآفرین با تمرکز بر بازار جاویژه و داشتن 1 متخصص جاویژه یاب، می تواند از مزایای خاصی برخوردار گردد که عبارتند از:

1.رقبای کمتر

یک کارآفرین بر 1 بخش کوچک تمرکز می کند و بدین ترتیب با رقابت کمتری مواجه هست زیرا اکثر صاحبان کسب و کار بر بازار بزرگتر متمرکز می باشند.

2.موقعیت غالب

کارآفرین می تواند با تمرکز بر 1 بخش کوچک، موقعیت غالب در بازار را برای خود اشغال کند (یا کسب نماید).

3.کارایی بیشتر / کارآمدتر بودن

یک کارآفرین جاویژه یاب، کارهای خود را در 1 منطقه محدود انجام می دهد.این امر به کارآفرین کمک می کند تا کسب و کار را به راحتی اجرا کند.

9.به‌یاد داشته باشید که آدم‌ها برای آدم‌ها کار می‌کنند، نه شرکت‌ها

به‌ندرت اتفاق می‌افتد که کسب‌وکاری بدون وجود آدم‌های بااستعداد بتواند با موفقیت عمل و رشد کند.درحقیقت ما اغلب در مورد‌ی این صحبت می‌کنیم که افرادمان تنها دارایی‌ای می باشند که مجبوریم بفروشیم و همیشه به‌دنبال راه‌هایی هستیم برای بهبود فرهنگ سازمانی مان، منافع‌مان و دلایلی برای اینکه چرا کارمندان‌مان همچنان می‌خواهند برای ما کار کنند.من معتقدم که بسیاری از شرکت‌ها فراموش می‌کنند که وفاداریِ حقیقی زمانی حاصل می‌گردد که کارمندان باور دارند که سازمان و گروه رهبری آن، هم از منظر شخصی و هم حرفه‌ای برای ایشان اهمیت قائل می باشند.این درنهایت منجر به داشتنِ کارمندانی می‌گردد که مدت‌ها با ما می‌مثل که این امر اثر بسیار حقیقی و مستقیمی بر رشد و توسعه کسب و کار دارد.

10.ذهنیت «بساز و بقیه‌ی چیزها درست خواهند شد» را فراموش کنید

در اقتصادی چالشی، بسیاری از برندها به بازاریابی به‌عنوان هزینه نگاه می‌کنند و درنتیجه سعی می‌کنند بودجه‌اش را کاهش دهند.ولی بازار پر هست از ایده‌های خوبی که پشتیبانی خوبی در بازاریابی ندارند تا توجه لازم را به‌دست آورند یا اینکه با ایدئولوژی «محصول ما آن‌قدر عالی هست که مشتری خودش می‌آید» راه افتاده‌اند.حواس مصرف‌کنندگان حسابی به پول‌شان جمع است؛ آنها عموما محصولاتی را می‌خرند که یا نمونه‌اش را استفاده کرده‌اند یا به آنها معرفی شده باشد.بنابراین بازاریابی باید کاملا با نوآوری و خلاقیت در محصول هماهنگی داشته و این اطمینان را ایجاد کند که وقتی محصولی برای استفاده‌ی نهایی آماده می‌گردد، توجه بسیاری به بازاریابی آن شده باشد.

متأسفانه تضمینی برای رشد و توسعه کسب و کار و موفقیت حتمیِ آن وجود ندارد.ترکیبی از منطق استراتژیک نیمه‌ی راست مغز و تفکر خلاق نیمه‌ی چپ لازم هست تا برند یا کسب‌وکاری موفق گردد.ولی توصیه‌هایی که در این مقاله خواندید، کمک می‌کنند در راه رشد و توسعه کسب و کار خود گام بردارید و برخی از مشکلاتی را که بسیاری از کسب‌وکارها در تلاش برای به‌دست‌آوردن توجه و پذیرش با آن روبه‌رو می باشند، کاهش دهید.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید.

نوشته برای رشد و توسعه کسب و کار خود این 10 آیتم را بدانید اولین بار در آکادمی دکتر صادقی نیا.

google rating | reviews
4. ستاره - بازنگری سردبیر
citizenryco.ir logo « خبرنگار: بابک محسنی »

citizenryco.ir logo کد خبر: « 127750 »

citizenryco.ir logo بازدیدها: 5489 2 هفته پیش

« پیشنهاد ویژه برای شما »
سلام و عرض ادب ❤️ خدمت شما هم وطن محترم، قطعا شما نیز به کسب درآمد فوق العاده از اینترنت نیاز خواهید داشت ...

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :