citizenryco.ir logo آموزش نحوه فعال سازی cdn در وردپرس ...




آموزش نحوه فعال سازی cdn در وردپرس
citizenryco.ir logo لینک منبع خبر:
https://www.zhaket.com/blog/setup-cdn-wordpress/

CDN یا Content Delivery Network، 1 شبکه توزیع محتوا هست که با کاهش فاصله فیزیکی میان هاست و وب سایت،‌ به کاربران کمک می‌کند تا صفحات 1 سایت را با سرعت و کیفیت بالاتری ببینند.به همین خاطر، یکی از دغدغه‌های مهم کسب و کارهای اینترنتی، نصب و فعال‌سازی CDN بر روی سرور سایت هست تا از این طریق رضایت کاربران خود را جلب کنند و به فروش بیشتری دست پیدا کنند.با توجه به اینکه اکثر وب سایت‌ها بر بستر وردپرس طراحی شده‌اند، ما تصمیم داریم تا در این مقاله نحوه فعال سازی CDN در وردپرس را به شما آموزش دهیم.

حتما تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

CDN وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

هنگامی که 1 کاربر برای بازدید از 1 وب سایت وردپرسی درخواست خود را به سرور میزبان (هاست) ارسال می‌کند، مدت زمانی طول می‌کشد تا آن وب سایت برای ایشان لود گردد؛ CDN وردپرس با کاهش این زمان، سرعت لود شدن صفحات 1 وب سایت را افزایش می‌دهد.در واقع هنگامی که شما CDN را بر روی وب سایت وردپرسی خود فعال می‌کنید، به محض بازدید کاربر از وب سایت، مرورگر ایشان درخواستی برای بارگذاری محتوای سایت به سرور میزبان (هاست) ارسال می‌کند.در این زمان، CDN درخواست کاربر را پیگیری می‌کند و حافظه پنهان (کش) آن را بررسی می‌کند تا ببیند آیا قبلا 1 کپی از محتوای درخواستی دارد یا خیر.در واقع استفاده از cdn باعث افزایش سرعت سایت می‌گردد.

اگر CDN 1 نسخه کش از محتوا داشته باشد، آن را مستقیما از یکی از سرورهای خود که کمترین فاصله را با کاربر دارد به مرورگر ایشان تحویل می‌دهد و صفحه موردنظر در سایت را برای کاربر لود می‌کند؛ ولی اگر CDN 1 کپی ذخیره شده از محتوا نداشته باشد، از سرور میزبان درخواست می‌کند تا صفحه موردنظر کاربر را برای ایشان لود کند.در این شرایط، سرور میزبان محتوا را به CDN می‌فرستد.CDN محتوا را برای درخواست‌های بعدی ذخیره می‌کند و آن را به مرورگر کاربر تحویل می‌دهد تا صفحه موردنظر ایشان بارگذاری گردد.به همین خاطر، CDN با ذخیره و تحویل محتوا از سرورهای واقع در سراسر جهان، زمان دریافت محتوا را برای مرورگر کاربر کاهش می‌دهد.این فرایند به افزایش سرعت و بهبود عملکرد وب سایت کمک زیادی می‌کند و حجم داده‌های روی سرور سایت را کاهش می‌دهد.در نتیجه در طولانی مدت نیز باعث بهبود کارایی 1 وب سایت می‌گردد.

بیشتر بخوانید: آموزش پاک کردن کش مرورگر

مزایای استفاده از CDN

CDN 1 پلتفرم تحویل محتوا هست که از تعدادی سرور تشکیل شده هست.این سرورها که در سراسر جهان توزیع شده‌اند، با همکاری یکدیگر تلاش می‌کنند تا محتوای 1 وب سایت را در دسترس کاربران آن قرار دهند.CDNها می‌توانند چندین مزیت را برای صاحبان وب سایت و کاربران به طور یکسان فراهم کنند، از جمله:

افزایش سرعت بارگذاری صفحات وب‌ سایت CDN با ذخیره و تحویل محتوای وب سایت از سرورهای نزدیک به کاربر، می‌تواند زمان بارگذاری محتوا را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.در نتیجه صفحات 1 وب سایت سریع‌تر بارگذاری می‌شوند. بهبود عملکرد وب‌ سایت با فعال سازی cdn در وردپرس، حجم داده‌های ذخیره شده در وب سایت کاهش پیدا می‌کند.این موضوع به مدیران وب سایت کمک می‌کند تا کیفیت عملکرد سایت خود را روی سرور میزبان‌ (هاست) افزایش دهند.در نتیجه تجربه کاربری وب سایت بهبود پیدا می‌کند. کاهش حجم داده‌های ذخیره شده در سرور میزبان CDN محتوای 1 وب سایت را در خود ذخیر می‌کند و آن را از روی حافظه کلی وب سایت حذف می‌کند.در نتیجه، حجم داده‌های ذخیره شده بر روی وب سایت به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.در این شرایط مدیران وب سایت می‌توانند ترافیک بیشتری را مدیریت کنند و طول عمر سرور آن‌ها افزایش پیدا می‌کند. دسترسی جهانی بهبود یافته با توجه به اینکه سرورهای CDN در سراسر جهان حضور دارند، کاربران راحت‌تر می‌توانند در کشورهای مختلف دنیا به 1 وب سایت دسترسی داشته باشند.این مزیت باعث شده تا مدیران وب سایت بتوانند برند خود را معروف‌ کنند، تعامل بیشتری با کاربران خود برقرار کنند و نرخ تبدیل خود را افزایش دهند. افزایش قابلیت اطمینان از آنجایی که CDNها معمولا از چندین سرور برای تحویل محتوا استفاده می‌کنند، مدیران وب سایت می‌توانند مطمئن باشند که محتوای سایت آن‌ها همیشه در دسترس کاربران هست.در واقع اگر 1 سرور از کار بیفتد یا ترافیک بالایی را تحمل کند، سرورهای دیگر می‌توانند محتوای آن وب سایت را به کاربر نمایش دهند و خراب شدن 1 سرور مشکلی را برای آن‌ها ایجاد نمی‌کند.اگر به طور کامل اطلاع ندارید که سرور چیست؟ و مایل هستید با  کاربردهای آن آشنا شوید حتما مقاله مربوط به آن را  مطالعه کنید. کاهش هزینه‌های پهنای باند استفاده از CDN در وردپرس منجر به کاهش بار سرور و بهبود عملکرد وب سایت می‌گردد.در نتیجه مدیران وب سایت می‌توانند در هزینه‌های مربوط به هاست و پهنای باند خود صرفه‌جویی کنند. بهبود عملکرد سایت برای موتورهای جستجو (بهبود سئو سایت) فعال سازی CDN در وردپرس باعث افزایش سرعت لود شدن صفحات 1 وب سایت می‌گردد.در نتیجه، وب سایت برای موتورهای جستجو بهینه می‌گردد و کسب و کارها می‌توانند اشخاص بیشتری را به بازدید از وب سایت خود ترغیب کنند.به همین خاطر یکی از موثرترین راه‌ها برای گسترش جامعه مشتریان و افزایش آگاهی از برند، استفاده از cdn در وردپرس هست. افزایش امنیت وب سایت برای افزایش امنیت سایت ، بسیاری از CDNها امکانات بیشتری مثل اقدامات امنیتی را در اختیار مشتریان خود می‌گذارند تا با فعال‌سازی آن‌ها از وب سایت خود و حفظ اطلاعات کاربران در برابر حمله هکرها محافظت کنند.

بنابراین مدیران وب سایت‌های وردپرسی می‌توانند با فعال سازی CDN در وردپرس، سرعت و امنیت وب سایت خود را افزایش دهند، تجربه کاربری خود را بهبود بدهند و اشخاص بیشتری را به بازدید از وب سایت خود ترغیب کنند.

در ادامه نحوه فعال‌سازی و استفاده از CDN در وردپرس را به شما آموزش می‌دهیم.

آموزش نحوه استفاده از CDN برای وردپرس

استفاده از CDN برای وردپرس تاثیر به‌سزایی در بهبود عملکرد وب سایت دارد.برای اینکه بتوانید فرایند فعال سازی CDN در وردپرس را به‌درستی انجام دهید، مراحل زیر را به ترتیب گفته شده دنبال کنید:

1- چندین سرویس ارائه دهنده CDN وجود دارند؛ مثل Cloudflare ،MaxCDN و Akamai.یکی از آن‌ها که با نیاز و بودجه شما تناسب دارد را انتخاب کنید. از آنجایی که Cloudflare 1 سرویس رایگان است،‌ به شما پیشنهاد می‌کنیم تا CDN خود را از این سرویس تهیه کنید.

2- 1 حساب کاربری در سرویس Cloudflare ایجاد کنید.

3- پس از ثبت نام در Cloudflare، صفحه جدیدی ظاهر می گردد که در آن پیام خوش آمدگویی را مشاهده خواهید کرد. روی گزینه «Get Started» کلیک کنید.

در اینجا باید دامنه خود را وارد کنید. بر روی گزینه «Add site» کلیک کنید.

4- هنگامی که URL سایت خود را وارد کردید، Cloudflare در مورد پکیجی که می‌خواهید از آن استفاده کنید سؤال می‌کند.ما در اینجا طرح رایگان را انتخاب می‌کنیم. سپس بر روی «Continue» کلیک کنید.

4- مرحله بعدی این هست که DNS خود را بررسی کنید که آیا تنظیمات مربوط به آن‌ به درستی انجام شده هست یا خیر.Cloudflare تمام تنظیمات DNS را از ثبت کننده دامنه شما تحویل می‌گیرد.

در واقع در این قسمت می‌توانید معین کنید که Cloudflare بر روی کدام 1 از DNS های شما فعال باشد.معمولا تمام DNS های مربوط به سایت شما در این بخش نمایش داده می‌شوند.با این حال، می‌توانید با انتخاب گزینه «Add record»، سایر DNS های موردنظر خود را نیز اضافه کنید.

سپس بر روی Continue کلیک کنید.

5- همانطور که در تصویر زیر می‌بینید، باید نام سرورهای ثبت کننده دامنه خود را تغییر دهید. نام آن‌ها را با مواردی که Cloudflare پیشنهاد داده هست جایگزین کنید.

6- در این مرحله، سرویس ثبت کننده دامنه خود را باز کرده و نام سرورها را تغییر دهید. سرورهایی که Cloudflare پیشنهاد داده بود را کپی کنید. آن‌ها را روی گزینه «Nameserver» ثبت کننده دامنه خود قرار دهید. سپس بر روی «Change Nameservers» کلیک کنید.

7- در این مرحله، سرویس ثبت کننده دامنه خود را باز کرده و نام سرورها را تغییر دهید. سرورهایی که Cloudflare پیشنهاد داده بود را کپی کنید. آن‌ها را روی گزینه «Nameserver» ثبت کننده دامنه خود قرار دهید. سپس بر روی «Change Nameservers» کلیک کنید.

در بخش «Configuration recommendations»، دو گزینه زیر را مشاهده خواهید کرد:

«Enable Always Use HTTPS» و «Enable Auto Minify».

برای هر دو گزینه، روی «Apply recommendation» کلیک کنید.

این تنظیمات برای بهبود امنیت و عملکرد وب سایت شما انجام می‌شوند و تمام تغییرات بلافاصله اعمال می‌شوند.

به بخش پیشخوان Cloudflare برگردید.اکنون با پیغام «Great news! Cloudflare is now protecting your site» روبرو می‌شوید.

همانطور که مشاهده می‌کنید، وضعیت حساب کاربری شما به «Active» تغییر کرده هست.

یک ایمیل برای شما ارسال شده هست که نشان می‌دهد سایت شما به سرویس Cloudflare اضافه شده هست.

اگر می خواهید از Cloudflare نهایت استفاده را ببرید، پیشنهاد می‌کنیم افزونه Cloudflare را در وب سایت وردپرس خود نصب کنید.

8- مراحل زیر را دنبال کنید تا بررسی کنید که CDN کلودفلر در سایت وردپرسی شما کار می‌کند یا خیر.۱-۸- سایت وردپرسی خود را در 1 مرورگر وب باز کنید.

روی سایت کلیک راست کرده و بر روی «Inspect» کلیک کنید. اکنون روی تب «Network» در «Inspect» کلیک کنید. از گوشه سمت چپ روی هر فایل JS یا CSS کلیک کنید. اگر وضعیت cf-cache شما HIT را نشان دهد، بیانگر این موضوع هست که CDN شما به خوبی کار می‌کند.

9- اکنون که وب سایت شما به Cloudflare اضافه شده، نوبت به نصب افزونه Cloudflare می‌رسد.برای انجام این کار، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

وارد محیط وردپرسی خود شوید و در بخش «افزونه‌ها»، بر روی «افزونه» کلیک کنید. بر روی «جستجوی افزونه‌ها» کلیک کنید و نام افزونه Cloudflare را وارد کنید. هنگامی که افزونه Cloudflare پیدا شد، بر روی «نصب» و «فعال سازی» کلیک کنید.

اکنون افزونه Cloudflare بر روی وردپرس شما نصب و فعال شده هست.با کلیک بر روی آن، روی «here» کلیک کنید.

در این مرحله، با وارد کردن آدرس ایمیل و API Key مربوط به حساب خود در Cloudflare، اکانت Cloudflare خود را به سایت وردپرسی وصل کنید.

سپس بر روی «Save API Credentials» کلیک کنید و بعد از مشاهده تصویر زیر، بر روی «Apply» کلیک کنید.

اکنون اکانت Cloudflare شما با موفقیت به وب سایت وردپرسی متصل شده هست.

جمع بندی

استفاده از CDN در وردپرس 1 راه آسان و موثر برای بهبود عملکرد کلی وب سایت شما هست.

به همین خاطر، ما در این مقاله نحوه فعال سازی CDN در وردپرس را به شما آموزش دادیم.با دنبال کردن این مراحل به‌صورت گام به گام، می‌توانید عملکرد و سرعت وب سایت خود را برای کاربران در سراسر جهان بهبود دهید.

0/5 (0 نظر) دسته بندی: وردپرس

محدثه عسگریان

تاریخ آپدیت: 8 فروردین 1402 تاریخ انتشار: 8 فروردین 1402 مدیریت کاربران در وردپرس

5 توصیه کلیدی برای مدیریت نقش کاربران در وردپرس

وردپرس 4 تیر 1397 بیشتر بخوانید تصویر پروفایل در سایت

آموزش تغییر آواتار پیش فرض و قرار دادن عکس در پروفایل وردپرس

وردپرس 22 شهریور 1400 بیشتر بخوانید خطای Missing a Temporary Folder

آموزش رفع خطای Missing a Temporary Folder (گم شدن 1 پوشه موقت) در وردپرس

وردپرس 1 بهمن 1399 بیشتر بخوانید

چگونه خطای Error establishing a database connection را در وردپرس رفع کنیم؟

وردپرس 4 شهریور 1399 بیشتر بخوانید

چگونه ارور cURL error 28: Connection timed out را در وردپرس رفع کنیم؟

وردپرس 9 بهمن 1399 بیشتر بخوانید

آموزش نحوه قراردادن پست خصوصی دروردپرس

وردپرس 19 مهر 1401 بیشتر بخوانید
google rating | reviews
4. ستاره - بازنگری سردبیر
citizenryco.ir logo « خبرنگار: فاطمه مشفقی »

citizenryco.ir logo کد خبر: « 128520 »

citizenryco.ir logo بازدیدها: 17723 2 ماه پیش

« پیشنهاد ویژه برای شما »
سلام و عرض ادب ❤️ خدمت شما هم وطن محترم، قطعا شما نیز به کسب درآمد فوق العاده از اینترنت نیاز خواهید داشت ...

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :