citizenryco.ir logo معرفی و آموزش افزونه فرم ساز ای‌فرم eForm ...




معرفی و آموزش افزونه فرم ساز ای‌فرم eForm
citizenryco.ir logo لینک منبع خبر:
https://www.zhaket.com/blog/eform-plugin-training/

هدف از ایجاد راه هایی برای ارتباط با مخاطب، ارایه چیزی بیشتر از محصولات و خدمات به آنها هست.در واقع تعامل با مشتری 1 استراتژی بازاریابی هست که بر روی انواع پیام ها و نحوه تبادل تمرکز می کند.با شخصی سازی و بهبود روش های ارتباطی، مشتری احساس می کند عضوی از جامعه مخاطبین کسب و کارتان است، رویکردی که میانگین درآمد را تا 1 چهارم افزایش می دهد.1 فرم آنلاین می تواند برای جمع آوری طیف گسترده ای از داده ها در جهت اهداف مختلف استفاده گردد.برای این منظور، ابزارهای فرم ساز، بستری مناسب و کاربر پسند را فراهم می سازند که داده‌ها را به سرعت دریافت و ضمن ذخیره آنها، امکان تجزیه و تحلیل اطلاعات را نیز در اختیارتان قرار می دهند.در این مقاله قصد داریم افزونه فرم ساز ای فرم را معرفی و نحوه کارکرد آن را به شما آموزش دهیم.

معرفی افزونه فرم ساز حرفه‌ای eForm

فرم ساز “ای فرم” را می توان یکی از قدرتمند ترین افزونه های وردپرس برای ایجاد و راه اندازی فرم های متنوع کاربردی دانست که به کمک آن قادر خواهید بود بستری مناسب برای ثبت نام، آزمون آنلاین، فرم پرداخت، دریافت بازخورد، گیمیفیکیشن، ثبت سفارش و بسیاری دیگر را در کوتاه ترین زمان ممکن فراهم سازید.

با دریافت انبوه داده ها از مجاری مختلف، تحلیل و بررسی اطلاعات را به سیستم گزارش گیری افزونه eForm بسپارید تا گزارش جامعی از ورودی ها را در اختیارتان قرار دهد.این ویژگی حتی به کاربران این امکان را می دهد تا با استفاده از پنل شخصی شان، اطلاعات ارسالی را بازبینی و پیگیری کنند.

افزونه eForm از 1 فرم ساز داخلی تجهیزشده و اختصاصی بهره می برد که با قابلیت کشیدن و رها کردن المان ها، ساختن فرم را به شکلی سریع و آسان را میسر می سازد.این امر باعث می گردد تا تجربه کاربری بهتر و نرخ تعامل بالاتری را برای فرم طراحی شده متصور باشید.

<

بیشتر بخوانید: تجربه کاربری چیست؟

ویژگی‌های افزونه فرم ساز حرفه‌ای eForm

محبوبیت افزونه “ای فرم” را می توان در ویژگی های منحصر بفرد آن دانست.هرچقدر دست شما در پیاده سازی ایده های تان بازتر باشد، طبیعتا نتایج بهتری را بدست خواهید آورد که در میان سایر نمونه های مشابه کمتر به چشم می خورد.

ویژگی های افزونه ای فرم eForm عبارتند از:

فرم ساز drag and drop اختصاصی انجام محاسبات پیچیده با استفاده از فرمول نویسی سیستم گزارش گیری اطلاعات فرم ها دریافت بازخورد فرم در قالب فیدبک نظرسنجی و امتیاز قابلیت ردیابی داده ها و تحلیل رویدادها طراحی و ساخت انواع فرم پرداخت تک صفحه ای سازگاری با سرویس های شناخته شده ارسال ایمیل مثل mailchimp, mailpoet, mailer lite ثبت امضای کاربر از طریق ماوس ثبت امضای کاربر از طریق دستگاه های سخت افزاری لمسی ثبت و ذخیره موقعیت مکانی کاربر به کمک نقشه گوگل طراحی و تعریف الگوی اختصاصی دریافت اطلاعات فرم های کاملا ریسپانسیو و واکنشگرا امنیت بالا در مقابله با بات ها محیط کاربری حرفه ای بی نیاز از دانش کدنویسی امکان استفاده از شورت کد فرم های طراحی شده در صفحات

یکی دیگر از قابلیت های افزونه فرم ساز eForm امکان برگزاری آزمون با ویژگی های بسیار جذاب هست.شما می توانید برای آزمون های خود محدودیت زمانی تعریف و ضمن نمایش نتایج، امتیازها را بصورت دستی و خودکار دریافت و نمایش دهید.به همین صورت با طراحی انواع صفحه پرداخت های تک صفحه ای، از افزونه درگاه پرداخت ووکامرس نیز بهره برده و نرخ تبدیل بالایی را بدست آورید.

مدیریت جریان کاری فرم ها جزو ویژگی های اختصاصی eForm بشمار می رود که در نوع خود بی نظیر هست.با استفاده از عناصر انعطاف پذیر برای تصمیم گیری، مسیر تکمیل فرم را طراحی و بر اساس انتخاب کاربر نتایج مختلف را به خروجی بیاورید.

المان های جریان کاری فرم شامل موارد زیر است:

منطق شرطی: نمایش یا پنهان سازی عناصر فرم برچسب های پویا: نمایش برچسب های پویا بر اساس تصمیم کاربر تغییر مسیر: امکان تغییر مسیر فرم بر اساس منطق شرطی، امتیاز کاربر یا تکمیل فرم

افزونه ای فرم بسیار سریع و مقیاس پذیر هست زیرا با استفاده از حداقل منابع و بارگزاری عناصر در صورت نیاز، علاوه بر بالابردن نرخ بهره وری، فرم را با سریع ترین حالت ممکن عملیاتی و نمایش می دهد.

آموزش افزونه فرم ساز eForm

پس از اینکه پلاگین فرم ساز eForm را تهیه و نصب کردید، باید آن را برای استفاده راه اندازی کنید.به محض فعال شدن ابزار، پیامی در پیشخوان مشاهده خواهید کرد که از شما می خواهد دو صفحه پیگیری و پورتال کاربر را منتشر کنید.

برای این منظور باید بر روی دکمه “اینجا کلیک کنید” کلیک کنید تا فرآیند ایجاد برگه های مورد نیاز آغاز گردد.

برای آموزش افزونه ای فرم باید ابتدا به خوبی این افزونه را بشناسیم

صفحه پیگیری به شما اجازه می دهد تا فرم های ارسال شده توسط کاربران را مشاهده کنید.برای این منظور هر فرم دارای 1 کلید رمزنگاری شده هست که این اجازه را به کاربر می دهد تا بتواند آن را در آینده به اشتراک بگذارد.

در واقع زمانی که شما 1 کلید معتبر مثل کد پیگیری را جستجو می کنید، فرم طراحی شده ظاهر و قابل ویرایش هست.به بیان ساده تر هر فرم 1 کد منحصر بفرد دارد که تنها با وارد کردن آن در فیلد پیگیری، برای تغییرات و بررسی به نمایش گذاشته می گردد.

حال نیاز هست تا اطلاعات مورد نیاز برای صفحه پیگیری را وارد کرده و برای ادامه بر روی دکمه بعدی کلیک کنید.

با آموزش افزونه ای فرم می توانید به راحتی فرم و آزمون برای سایت وردپرسی خود تهیه و طراحی کنید

به خاطر داشته باشید در صورتیکه صفحه پیگیری را منتشر نکنید، در نوتیفیکیشن کاربر لینک ها بصورت خراب نمایش داده می گردد.

حال نوبت به صفحه پورتال است، در این مرحله اطلاعات مورد نیاز برای صفحه پورتال کاربر را وارد کرده و برای تکمیل پروسه بر روی دکمه بستن کلیک می کنید.

صفحه پورتال به بخشی گفته می گردد که کاربران ثبت نام شده می توانند تمام ارسال های خود را مشاهده و در صورت داشتن مجوز آنها را ویرایش کنند.اگر صفحه پورتال را تنظیم نکنید، کاربران ثبت نام شده قادر نخواهند بود ارسال های خود را مرور و یا به آرشیو دسترسی داشته باشند.

داشبورد افزونه eForm

داشبورد افزونه ایفرم، حاوی داده های آماری مثل اطلاعات فرم های ارسالی هست که با شناسه های مختلف مثل نوع و تاریخ به آنها دسترسی خواهید داشت.

زبانه ایجاد کد iframe فرم ها

کدهای iframe برای این منظور می باشند تا بتوانید فرم های طراحی شده خود را در سایر وبسایت های وردپرسی یا غیروردپرسی استفاده کنید.با این ویژگی قادر خواهید بود جامعه مخاطبین خود را بدون نیاز به ورود مستقیم آنها به وبسایت تان گسترش دهید.برای تولید کد iframe کافی هست از داشبورد eForm وارد تب مربوطه شده و داده های لازم را درج و کد نهایی را بسازید.

زبانه فرم های طراحی شده

اطلاعات فرم های طراحی شده را می توانید در این تب و بصورت مجزا مشاهده و در صورت نیاز ویرایش و حذف کنید.هر فرم های ایجاد شده 1 کد کوتاه منحصر بفرد دارد که بصورت خودکار تولید می گردد تا بتوان از آن برای جانمایی در هر بخشی از صفحه استفاده کرد.

فرم ها بصورت تفکیک شده در این زبانه لیست شده و ارسالی های جدید جایگزین می شوند.به همین صورت تاریخ آخرین ویرایش بر حسب روز، ماه و سال با احتساب زمان دقیق نیز در دسترس می باشند.

زبانه ایجاد فرم جدید

برای ایجاد فرم خام، تب ایجاد فرم جدید را باز کرده و سپس اقدام به افزودن فرم خام می کنید.این فرم هیچ اطلاعات پیشفرضی ندارد و لازم هست تمام المان های مورد نیاز برای ساخت توسط ادمین اضافه گردد.برای این منظور مقادیر مورد نیاز از جمله نام فرم، تنظیمات ایمیل و غیره را انتخاب کرده سپس دکمه افزودن فرم را می زنید تا تا فرم جدید طراحی و به لیست اضافه گردد.

درون ریزی فرم ها

در صورت داشتن فرم های آماده، قادر خواهید بود هرکدام را انتخاب و در لیست فرم ها اضافه کنید.فرم های پیش طراحی eForm معمولا دارای المان های متنوع هست که شما را قادر می سازد بصورت اختصاصی سفارشی کنید.

در صورتیکه قصد داشتید از 1 فرم بر روی چند وبسایت استفاده کنید، به کمک ایفرم قادر خواهید بود این کار را براحتی انجام دهید.همانطور که قبل تر اشاره شد، فرم ها دارای 1 کد منحصر بفرد می باشند که می توان آن را کپی کرده و در وبسایت دیگر ایمپورت کرد.

دسته بندی فرم ها

برای مدیریت بهتر فرم ها نیاز هست تا آنها را در دسته های مختلف سازماندهی کنید.برای اضافه کردن دسته بندی جدی، تب دسته بندی را باز کرده و سپس برای دسته بندی ایجاد شده نام و توضیحات را اضافه می کنید.در نهایت با کلیک بر روی “ایجاد دسته جدید” کتگوری مورد نظرتان طراحی و در قابل استفاده هست.

تهیه گزارش از فرم ها

جهت تهیه گزارش فرم ها، ابتدا فرم مورد نظرتان را انتخاب کرده و گزینه های لازم را سفارشی سازی می کنید.در ادامه فیلدهای موجود در فرم ارسالی را انتخاب کرده و گزارش را دانلود می کنید.

مشاهده فرم های ارسال شده

برای بررسی فرم هایی که توسط کاربران تکمیل و ارسال شده، می تونید از طریق این تب دسترسی داشته باشید.به همین صورت در این تب کلیه فرم ها، آمار و اطلاعات مربوط به کاربری که فرم را ارسال کرده مثل IP، ایمیل، معینات کاربری، تلفن و غیره قابل مشاهده هست.

المان های قابل استفاده برای فرم ها

فیلد های قابل استفاده در فرم های eForm در قالب 4 دسته جداگانه تعریف می گردد:

المان های چند انتخابی (M) المان های ورودی و آپلود (F) المان های امنیت و طراحی (D) سایر المان ها (O)

پیکربندی فرم ها

پیکربندی فرم ها شامل چند بخش هست که در تب های مختلف می توان از آنها استفاده کرد.

انواع روش های نمایش فرم

نمایش عادی تک صفحه ای: نمایش عادی به معنی نمایش تمام محتوا در 1 صفحه هست.حتی در صورتیکه فرم ها دارای چندین صفحه متنوع باشند نیز در 1 صفحه لیست خواهند شد. نمایش بصورت جدولی: با انتخاب نمایش جدولی، عناوین صفحات مختلف در تب ها نمایش داده شده و کاربران می توانند موضوعات مختلف را بررسی کنند. نمایش صفحه بندی: صفحه بندی فرم ها مثل نمایش جدولی هست ولی بجای عنوان تب ها، میزان پیشرفت فرم جایگزین می گردد.

تنظیمات فرم ها

این بخش شامل دو زبانه هست که برای مسایلی چون انتخاب بعضی صفحات و ایجاد محدودیت های خاص قابلیت های متعددی را در ختیارتان می گذارد.

تنظیمات عمومی: انتخاب دسته بندی فرما ها، فیلدهای مشترک در صفحات مختلف، انتخاب صفحه قوانین، دسترسی ویرایش کاربران و فعالسازی فرم های تعاملی را می توان در این قسمت سفارشی کرد. محدودیت ارسال: برای ایجاد محدودیت های سفارشی در ارسال فرم ها از این بخش استفاده می کنید که شامل تعداد ارسال با 1 ایمیل یا با 1 آی پی و تعداد ارسال کاربران وارد شده هست.به همین صورت این قابلیت وجود دارد که برای 1 فرم بخصوص تاریخ انقضا نیز تعیین کنید که موقع آزمون ها و انواع نظرسنجی بسیار اهمیت دارند. دکمه های ارسال: اگر قصد دارید دکمه های روی فرم ها را سفارشی کنید باید از بخش پیشرفت فرم، عبارت دلخواه تان را درج و حتی در صورت نیاز برای آن شرط گذاری کنید. ذخیره خودکار: ممکن هست از فرم هایی استفاده کنید که فیلدهای زیادی در آنها وجود دارد.برای این منظور بهتر هست قابلیت ذخیره خودکار را فعال کنید تا دیتای فرم ها را از دست ندهید. فرمت فرمول ها: برای استفاده از متغیرهای ریاضی در پیام های ارسال فرم باید این بخش را فعال کنید. فرمت ارسال: ممکن هست از افزونه های پرکننده خودکار در مرورگرها استفاده کنید که باعث ایجاد بهم ریختگی اطلاعات فرم می گردد.برای جلوگیری از این مشکل می توانید ویژگی جلوگیری از تکمیل خودکار را فعال کنید تا کاربران هنگام درج اطلاعات در فرم، تمام چیز را بدرستی وارد کنند.در این قسمت پیام های ارسال شده و در حال پردازش را نیز سفارشی سازی کنید. تغییر مسیر: وقتی 1 کاربر فرمی را تکمیل و ارسال می کند، می توانید صفحه ای شخصی سازی شده را به وی نمایش دهید.مثل صفحه بعد از تکمیل خرید یا صفحات سفارشی برای تبدیل و غیره که به بهبود تجربه کاربر کمک می کندبه صفحه ای که مدیر سایت معین می کند منتقل می گردد.صفحه پیشفرض انتقال در حالت های مختلف روی صفحه پیگیری ست شده هست که مدیر می تواند هر مسیر و آدرسی را برای انتقال کاربران معین نماید. گوگل آنالیتیکس: اگر قصد دارید رفتار کاربر را بر روی آنالیتیکس بررسی کنید، نیاز هست کد اعتبار سنجی آنالیتیکس را در افزونه درج کنید. صفحه مستقل: هر فرم دارای 1 صفحه مستقل برای نمایش هست.اگر قصد داشتید ظاهر صفحه فرم را ویرایش کنید، از تب صفحه و تنظیمات فرم بهره ببرید.

تنظیمات آزمون و تست

سیستم رتبه بندی: این بخش مربوط به شرط گذاری فرم ها و تنظیم تعداد اعشار نمرات و رتبه بندی بر اساس نمرات دریافتی و غیره هست. زمان ارسال فرم: می توانید برای برای ارسال فرم ها 1 زمان کلی در نظر بگیرید.در واقع با تعیین زمان در فیلدها، متغیر وابسته به تاریخ و ساعت را لحاظ می کنید. کورنومتر: محاسبه و ثبت زمان سپری شده برای فرم های ارسال شده در این بخش قابل ویرایش هست.

پیکربندی سوشال مدیا و ایمیل

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی: با درج اطلاعات حساب های کاربری مثل فیسبوک و توییتر، قادر خواهید بود نتایج فرم ها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. اعلانات کاربر: برای تنظیمات ارسال ایمیل و پیکربندی پروتکل SMTP و ویرایش محتوای ایمیل برای کاربرانی که فرم را ارسال می کنند می توانید این بخش را بررسی کنید. اعلان مدیر: زبانه اعلان مدیر مربوط به فعالسازی یا غیرفعالسازی ارسال ایمیل به مدیر هست که با تنظیمات اختصاصی در دسترس هست.شما می توانید نتایج مختلف را با انواع شرط های مورد استفاده در ایمیل های جداگانه لحاظ کنید.به عنوان مثال می توان تعیین کرد نمرات زیر 11 برای مدیر شماره 1 و نمرات بین 12 تا 18 برای مدیر شماره 2 و نمرات بین 18 تا 20 برای مدیر شماره 3 ارسال گردد. طراحی ایمیل: در این بخش می توانید ظاهر ایمیل ها را ویرایش کنید. فیلدهای صفحه پیگیری: تغییراتی همچون سفارشی سازی فیلدها، فرمت تاریخ و رنگ قالب در ین بخش قابل انجام هست.

تنظیمات ادغام سرویس های ایمیل

اگر قصد دارید از سرویس های خارجی مثل میل چیمپ، میلر لایت، میل ویز، میلیستر و غیره استفاده کنید، می توانید اطلاعات کاربری تان را برای ادغام سرویس های مدنظر پیکربندی و اتصال را ایجاد کنید.

تنظیمات هسته وردپرس

ثبت نام کاربر: فرم های ثبت نام و ورود کاربر نیازمند فعالسازی قابلیت فوق برای فرم مورد نظر هست.در ادامه لازم هست شناسه فیلد نام کاربری و فیلد رمز عبور را وارد و معین کنید تا فرم به درستی کار کند. مهمان: یکی از المان های ایفرم قابلیتی هست که به کاربران مهمان امکان نوشتن متن می دهد.بدین ترتیب کاربران بدون نیاز به عضویت و ورود قادر خواهند بود مطالب خود را بر روی سایت ارسال کنند.این قابلیت در صورت فعال بودن به کاربران غیر عضو امکان ارسال متن را نمی دهد. متای کاربران: برای بروزرسانی متای کاربران و اطلاعات جدید می توانید ویژگی آپدیت متای کاربران را فعال کنید تا اطلاعات جدید از کاربران دریافت و در کنار حساب کاربری لحاظ گردد.

تنظیمات پرداخت و درگاه بانکی

جهت اتصال درگاه پرداخت به فرم به این روش اقدام می کنید:

محصول جدیدی را با قیمت و اسم دلخواه ایجاد کنید. شناسه محصولی که ساختید و شناسه المان محاسبه گر قیمت نهایی را کپی کنید. شناسه ها را برای تنظیمات ووکامرس در فرم وارد کنید.

با ذخیره کردن تنظیمات، تغییرات نهایی بر روی فرم اعمال خواهد شد.

افزونه فرم ساز eForm 1 ابزار بسیار کامل هست که امکانات و ویژگی های زیادی دارد.به دلیل سطح وسیع قبلیت های این پلاگین تمام فن حریف هست که میان وبسایت های شناخته شده نیز از محبوبیت بلایی برخوردار بوده و استفاده می گردد.

فرم ساز eForm نیازهای شما را در دسته های متنوع پوشش داده وبه اهداف مارکتینگ وبسایت تان از جمله نرخ تبدیل و تعامل کاربر در قیف فروش کمک شایان توجهی می کند.اگر قصد دارید در وبسایت خود فرم های پیشرفته با امکانات فراوان داشته باشید، ایفرم 1 انتخاب تمام و کمال هست.

سوالات متداول

افزونه ای فرم چه کاربردی دارد؟

فرم ساز “ای فرم” را می توان یکی از قدرتمند ترین افزونه های وردپرس برای ایجاد و راه اندازی فرم های متنوع کاربردی دانست که به کمک آن قادر خواهید بود بستری مناسب برای ثبت نام، آزمون آنلاین، فرم پرداخت، دریافت بازخورد، گیمیفیکیشن، ثبت سفارش و بسیاری دیگر را در کوتاه ترین زمان ممکن فراهم سازید.

ویژگی‌های افزونه e-form چیست؟

از مهمترین ویژگی‌های این افزونه می‌توان به فرم ساز drag and drop اختصاصی و انجام محاسبات پیچیده با استفاده از فرمول نویسی اشاره کرد.

0/5 (0 نظر) دسته بندی: افزونه های وردپرس , وردپرس

محدثه عسگریان

تاریخ آپدیت: 27 اسفند 1401 تاریخ انتشار: 27 اسفند 1401

کامل ترین راهنمای امنیت وردپرس

افزونه های وردپرس 25 فروردین 1400 بیشتر بخوانید افزونه‌ های ضروری در وردپرس

استفاده از چه افزونه‌ هایی در وردپرس ضروری است؟

افزونه های وردپرس 10 دی 1397 بیشتر بخوانید معرفی سرویس های واسط پستی برای ووکامرس

معرفی سرویس های واسط پستی برای ووکامرس

افزونه های وردپرس 12 تیر 1400 بیشتر بخوانید معرفی لرن دش و المنتور Integration

معرفی و بررسی ادغام لرن دش با المنتور

افزونه های وردپرس 20 مهر 1399 بیشتر بخوانید پلاگین برای افزایش بازدید

پلاگین های پولی وردپرس که میزان بازدید شما را دو برابر می کند!

افزونه های وردپرس 2 خرداد 1400 بیشتر بخوانید

معرفی افزونه Smart Request

افزونه های وردپرس 1 آبان 1401 بیشتر بخوانید
google rating | reviews
4. ستاره - بازنگری سردبیر
citizenryco.ir logo « خبرنگار: علیرضا حسن آبادی »

citizenryco.ir logo کد خبر: « 128047 »

citizenryco.ir logo بازدیدها: 11915 2 ماه پیش

« پیشنهاد ویژه برای شما »
سلام و عرض ادب ❤️ خدمت شما هم وطن محترم، قطعا شما نیز به کسب درآمد فوق العاده از اینترنت نیاز خواهید داشت ...

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :