گوگل در این ۳ پروژه شکست خورده است ...

هرگاه به بزرگترین شرکت تکنولوژیک کل دنیا فکر میکنم نامی جز گوگل به ذهنم نمیآید و بدون شک برای اکثر برنامهنویسان و توسعهدهندگان هدف نهایی هست و حکم بهشت را دارد.
گوگل بخاطر محصولات نوآورانهاش و البته بخاطر موتور جستجوی فوقالعادهاش شناخته شده هست.ما نمیتوانیم در مورد این بحثکنیم که در مورد شبهاتمان کجا سرچ میکنیم، قطعا گوگل یا یوتیوب که صاحب آن هم باز خود گوگل هست.
موفقیت گوگل 1 موضوع بیپایان هست و برای خیلیها الهام بخش.ولی حتی نمیتوان تصور کرد 1 غول فناوری با بهترین تیم از سراسر دنیا، لیست بزرگی از محصولات شکست خورده داشته باشد! البته وقتی یکی مثل گوگل در لبهی تکنولوژی حرکت می نماید این احتمال بیشتر میگردد تا یکی مثل اپل محصولات تایید شده از نظر تمام را با کیفیت بهتر تولید می نماید و احتمال شکست خود را کاهش میدهد.بله گوگل شکست میخورد و ناامید نمیگردد و به نوآوری ادامه میدهد و دست از نوآوری برنمیدارد و طرفداران خود را ناامید نمی نماید.حالا به بررسی ۳ پروژهی شکست خورده گوگل میپردازیم:
گوگل پلاس (Google+)
مطمئنم که به یاد میاورید برای ورود به بسیار از سایتها از گوگل پلاس استفاده میکردیم و ورود با گوگل+ میزدیم و نیاز به هیچ کار اضافهای هم نداشتیم که پس از خاموش شدن گوگل+ الان با خود گوگل میتوانیم وارد شویم.
گوگل+ در سال ۲۰۱۱ برای رقابت با شبکههای اجتماعی توییتر و فیسبوک و لینکدین راهاندازی شد.اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم، عملا این شبکههای اجتماعی بر فضای رسانهای طوری حکمرانی میکنند که جای رقابت باقینمیگذارند.
گوگلپلاس با سرویسهای بزرگ گوگل مثل جیمیل و یوتیوب ادغام شد، ولی اشکال بزرگ اینجا بود که مردم آن را به عناون 1 پلتفرم رسانه اجتماعی نمیپذیرفتند و اکثر مردم ترجیح میدادند بجای استفاده از G+ از سوشالمدیاهای غولپیکر استفاده کنند.این پلتفرم با مشکل تعداد کم کاربر روبرو بود و تمام تلاش خود را برای تبلیغش در تمام محصولاتش انجام داد.
در حالی که گوگل تلاش میکرد کاربران گوگل پلاس را افزایش دهد، متوجه باگ امنیت اطلاعاتی در سیستم شد و هشدار داد که ممکن هست باعث نقض امنیت کاربران بشویم و این خود باعث تحریک گوگل برای شکست شد.البته پیچیده بودن سیستم و هویت نداشتن آن ها بیتاثیر نبود.ما نمیدانستیم چرا باید اینجا فعالیت کنیم و چه جنس فعالیتی اینجا مفید هست و چه مدل آدمهایی اینجا می باشند؟! در نهایت در سال ۲۰۱۸ گوگل پلاس به فعالیت خود پایان داد و به طور کامل متوقف شد و تمامی صفحات آن از دنیای وب پاک شد.آفرین به گوگل که این شجاعت را داشت و این سیستم ناکارآمد را به کلی خاموش کرد.
گوگل در طی این سالها علاوه بر تلاشهای زیادش اثبات کرده که در زمینه پیامرسان و شبکه اجتماعی شانسی برای موفقیت ندارد.مگر اینکه در سالهای بعد با استراتژی درست وارد عمل گردد.
گوگل نکسوس (Google Nexus)
این شکست ضربه بزرگی برای گوگل بود.Google Nexus 1 سری محصولات سختافزاری از طرف شرکت گوگل بود که تحت سیستم اندروید اجرا میشد.این محصولات شامل گوشی، تبلت و لوازم جانبی هوشمند مثل اسپیکر بود.
گوگل نکسوس در سال ۲۰۱۰ توسط برترین توسعهدهنده طراحی شد که به سلطنت آیفون پایان دهد و قول این دستگاه این بود که نگاه مردم را به گوشی تغییر دهد و انقلابی کامل به ارمغان آورد.اما چه شد؟ بالافاصله پس از عرضه اولین گوشی هوشمند یعنی Google Nexus One به شدت شکست خورد.
در سال ۲۰۱۰ گوگل از بهترین سختافزار و بهترین سیستم عامل ممکن برای ساخت گوشی منحصر بفرد خود یعنی Nexus One استفاده کرد و آن را با کمک شرکت HTC رونمایی کرد.در 1 معامله، انحصار این گوشی فوقالعاده به T-Mobile واگذار شد و چون این شرکت خودش یکی از کوچکترین شبکههای بیسیم دنیا را داشت نتوانست به خوبی روی فروش آن کار کند.
عجیب بود گوگل که همیشه بابت تمام چیز از کاربران بازخورد میگرفت در این 1 مورد اصلا خواسته مشتری را در نظر نگرفت و هیچ تلاشی برای بازاریابی بیشتر انجام نداد و اولین محصول خود را به گور برد.پس از اولین شکست تولید خود را متوقف نکرد و نسخههای Nexus S, Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 5 و بسیار دستگاههای دیگر مثل Nexus Q را تولید کرد ولی بدلیل قیمت سنگین و عدم برندینگ، نتوانست از این محصولات سربلند بیرون بیاید و سر انجام در سال ۲۰۱۶ به طور کلی تولید خود را متوقف کرد و تمام اطلاعات با آن را پاک کرد.
عجیب هست گوگلی که پرطرفدارترین سیستم عامل گوشی را تولید کرده هست نتوانسته با کمک کلی شرکت معروف و پرطرفدار ساخت گوشی، 1 دستگاه تمام چیز تمام تولید کند.باید منتظر استراتژیهای دیگر گوگل در این زمینه باشیم.
عینک گوگل (Google Glasses)
احتمالا این اسم را میشناسید.گوگل، عینک هوشمند را تکنولوژی آینده نامید و واقعا هم بسیار جلوتر از زمانه خودش به بازار عرضه شد.حدود سال ۲۰۱۲ رونمایی شد و تبلیغات زیادی هم روی آن شد و از سراسر دنیا در مورد آن صحبت میکردند و تمام آن را تمجید میکردند.
بسیاری از محققان بر این باور بودند که گوگل بار دیگر با تیم توسعهخود میخواهد انقلابی به پا کند.عینک گوگل جزو اولین تکنولوژیهای پوشیدنی بود که انقلابی برای بشریت به ارمغان داشت درست مثل تلفن همراه.
مردم در آن زمان 1 سوال ساده داشتند و آن هم این بود که: این واقعا چه کار می نماید؟ و جواب بسیار قانع کننده نبود، این عینک مثل 1 صفحه شفاف کوچک جلوی چشم شما ظاهر میگردد و برای شما جستجوی گوگل انجام میدهد.
تبیلغات بزرگی توسط گوگل برای محصول عجیبش انجام شد و به مردم گفته شد که این همان انقلابی تکنولوژی هست که تمام دنبالش بودیم.واقعا هم شروع فناوریهای پوشیدنی هم بود، همین ساعت هوشمندی که بسیار از شما عزیزان دست میکنید در ادامه همین طرز تفکر هست.ولی عینک گوگل واقعا هیچ کاربرد عملی نداشت و مردم نسبت به قیمت ۱۵۰۰ دلاری آن شوکه بودند.چرا کسی چنین عینکی را با چنین مبلغی خریداری می نماید؟ متاسفانه این پروژه نیست شکست خورد و تمام سرمایهگذاری که روی آن شده بود از بین رفت.
گوگل در برخی از محصولات نرم افزاری و سختافزاری بشدت شکست خورد و هیچ سرنخی نداشت که مصرف کنندگان آنها در هنگام عرضه این محصولات واقعا چه میخواهند.نه تنها این محصولات بلکه 1 سری از محصولات دیگر نیست در صف توقف می باشند.مثل:
YouTube Originals and YouTube GO Google Play Music, Play Movies, and TV Neighborly Google Googles AngularJSاین لیست همچنان ادامه دارد و هزاران محصول وجود دارد (که جدا از اینکه گوگل چندین میلیون دلار خرج آنها کرده، آن محصولات از زیر دست بهترینهای دنیا بیرون آمده است) که بزودی از طرف گوگل متوقف میگردد.
چه درسهایی از این مقاله میتوان باید بگیریم؟
با اینکه گوگل شکست میخورد و حتی خودش نیز اعلام می نماید، باز هم با جسارت کار خود را ادامه میدهد. رسیدن به 1 تکنولوژی جدید نیاز به سعی و خطای زیادی دارد. رفتن به لب تکنولوژی در هر زمینهای ریسک زیادی دارد ممکن هست آن تکنولوژی برای شما گردد یا ممکن هست از آن لبه بیفتید و شکست بخورید.بالاخره برای پیشرفت بشریت، تیمها و شرکتهایی باید جسارت به خرج دهند و بر روی چیزهای جدید سرمایهگذاری کنند.نوشته گوگل در این ۳ پروژه شکست خورده هست اولین بار در همیار آکادمی.

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :